Cum să obții Încrederea și Cooperarea Copilului?

Course Instructor

Marcelina Uncu Marcelina Uncu Author

Course

79.00
6 months of access

 

Cursul include:
-acces la principalele module ale cursului: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 – 23 lecții;
+ teme la domiciliu cu feedback-ul autorului
+ acces la toate materialele de curs timp de 5 luni
+ 2 lecții suplimentare: 
„De ce copiii nu ne ascultă?”
“De ce copilul nu o lasă pe mama nici pentru o secundă?”

De multe ori noi nici nu încercăm să creăm o relație Frumoasă cu copiii noștri.Dar ce este relația noastră cu copii? Pentru că cu siguranță nu este doar ideea că locuim toți împreună, pentru că asta ar însemna că “noi împărțim o casă împreună, noi sîntem în război cu copii; noi mereu sîntem în stări frustrante’ etc. . Dar O RELAȚIE cu copiii noștri înseamnă că noi înțelegem cine sîntem noi și ce simțim, cine sînt copiii noștri și ce simt ei și ce interese au, iar împreună avem o istorie a atingerii acestor interese cînd avem acea mulțumire și recunoștință după ce am interacționat și am discutat. Dar nouă nu ni s-a spun niciodată ce este o relație și că trebuie să simțim această plăcere după ce discutăm, și noi, dar și ei după ce discuta cu noi. Din contra, nouă ni s-a spus că “tu mereu o să faci ce vrea el, iar el mereu o sa se urce în cap și nu o să ai cuvînt în față lui; sau în genere îți spune să-l bați cu cîteva palme” și în așa cultură am crescut foarte mulți și uneori noi nu reușim să o dezbatem și să o luăm pe alt drum atunci cînd ajungem să educăm copii noștri, pentru că noi altceva nu știm, dar creierul nostru face ce a auzit, văzut.

  1. Cum să nu faci ? – Despre 3 metode pe care le folosesc foarte mulți părinți, dar care NU funcționează decît pe termen scurt, dar dezvoltă o mulțime de traume, frici și copii nu pot fi fericiți.
  2. Cum să nu faci ? – Alte metode, și mai dezastruoase, care suntem tentați să le folosim, dar care aduc consecințe foarte grave. Aici cel mai mult o să vorbim despre pedepse, de ce ele nu funcționează, care pot fi cosecintele și de ce nu recomand să le folosiți.
  3. Nevoile Copiilor – Care sînt nevoile copiilor și cum să reușim să le satisfacem corect, cu dragoste necondiționată și cu înțelegere în fiecare zi. Cunoscîndu-le, veți înțelege mult mai mult copiii voștri, veți reuși să evitați conflictele, traumele și relațiile dezechilibrate. Și chiar, veți fi mult mai înțelegători cu toți oamenii din jurul vostru.
  4. Tehnici care functioneaza, 9 la numar – Copiii noștri merită răspunsuri directe și sincere din partea noastră ca să înțeleagă lumea în care trăiesc, binele, răul și echilibrul. Iar pentru a dezvolta o disciplină sănătoasă ca să-i respecte pe ceilalți și pentru ca să fie și ei respectați, obiectivul cel mai important este disciplina internă, stima de sine, încrederea în sine și bucuria de a coopera. 
  5. Care este misiunea parinților?
  6. Dragostea de mama, dragostea de tata, dragostea de parinte – Fiți părinții care mereu vorbiți din poziția “copilul meu este deștept, el are acces la multe resurse, iar eu pot să-i ofer o mulțime de lucruri” și ca un adevărat îndrumător mereu să vă gîndiți ce ii puteți oferi mai bun.

Metode care NU FUNCȚIONEAZĂ

Nevoile Copiilor

Tu și Copilul Tău

Tehnici care FUNCȚIONEAZĂ

Mindfulness

BONUS

Felicitări că ai ajuns pînă aici!