MARATON despre SCHIMBARE

“Tu ești Magia, Tu ai Resurse, Tu POȚI

EDIȚIA a III-a, 24 Octombrie

Durata: 3 luni

În maraton vei avea parte de 20 teme diferite, dintre care 3 cele mai importante sunt:

Fricile

Fricile noastre sunt 1 din cei 2 mari "inamici". Iar cea mai mare greșeală a noastră este că fugim de ele, le alungăm și nu vrem să vedem care motiv mai profund există defapt. Vei învața ce să faci cu fricile.

Convingerile Limitative

Cel de-al doilea inamic. Acele mesaje/credințe/idei transmise de alți oameni, după care ne conducem toată viață noastră. Suntem suma convingerilor noastre și e responsabilitatea noastră să decidem cu care convingeri mergem prin viață. Vei învața să descoperi convingerile tale limitative și să le transfori în convingeri pozitive.

Dorințele și Harta Dorințelor

Dorințele trebuie să fie scrise corect, pentru că e valabilă fraza "fii atent ce îți dorești". La fel, o să povestim despre Harta Dorințelor și despre vizualizarea lor. Dar, doar după ce vom lucra mult cu fricile voastre, cu convingerile, și, vom descoperi care sunt cu adevărat dorințele voastre.


Nu se împlinesc toate dorințele doar scriindu-le pe foaie, pentru că unele sunt blocate de convingeri, de frici sau de simplul fapt că ele nu sunt dorințele voastre. 

20 teme

Vom avea 20 întâlniri, teme diferite, format audio.

Meditații

Meditații Practice pentru a lucra cu subconștientul.

Tehnici Practice

Nimic nu se schimbă dacă știi totul doar la nivel de teorie. Orice schimbare apare doar dacă o să faceți tehnicele practice.

Feedback

Feedback din partea mea când o să aveți nevoie. La fel, puteți profită de o consultație individuală de 1.5 - 2 ore la preț.

Ești gata să simți? Ești gata să iubești lumea?

Ești gata să îți iai responsabilitatea asupra vieții tale?

500+

Participanți

2

Ediții

1000+

Ore de terapie am trăit pe pielea mea.

Astfel, știu că pot să ofer tot ce e mai bun.

Autor

 • Femeie și mamă, care a trecut prin 1072 ore de terapie cu diferiți specialiști.
 • Specialist Psihosomatică, PSY2.0 Moscova
 • HIPNOZA Eriksoniana
 • Practician NLP International
 • “Child Psychology” Certificare UK
 • “ADHD Awareness” Certificare UK
 • “AUTISM Awareness” Certificare UK
 • “Anxiety Awareness” Certificare UK
 • Fondator “Parents League Moldova”

Învăț în fiecare zi de cum pot deveni un om mai bun și mai implinit. Visul meu este să ajut cît mai mulți oameni să fie cea mai bună versiune a lor, să ajut cît mai mulți copii să fie fericiți și să ajut cît mai mulți părinți să se bucure de ei și de copiii lor. Vreau să creștem împreună o generație sănătoasă atît din punct de vedere nutrițional, cît și psiho-emoțional. Vreau să fim cei mai buni părinți pentru copiii noștri. Vreau să le dăm voie să viseze, să le creăm o lume mai empatică, tolerantă, iubitoare și liberă. Vreau să ne iubim, să avem grijă de emoțiile noastre, să gestionăm mai calm situațiile stresante și să transmite stimă de sine copiilor noștri.

Dar, înainte să ajung să pot să ajut alți oameni, eram convinsă că NU poți intra cu papucii plini de noroi în casa unui om. E foarte important să ai grijă să nu faci mai mult rău decât bine, adică este foarte important să știi ce faci. Așa că am făcut tot ce am putut si continui să fac tot ce pot în acest sens.


Maraton

$35

 • Participare la maraton.
 • Acces +2 luni după finalizare.
ÎMBRĂȚIȘĂRI