CURS ONLINE - 23 episoade

Cum să obții Încrederea și Cooperarea Copilului?

De multe ori noi nici nu încercăm să creăm o relație Frumoasă cu copiii noștri.Dar ce este relația noastră cu copii? Pentru că cu siguranță nu este doar ideea că locuim toți împreună, pentru că asta ar însemna că “noi împărțim o casă împreună, noi sîntem în război cu copii; noi mereu sîntem în stări frustrante’ etc. . Dar O RELAȚIE cu copiii noștri înseamnă că noi înțelegem cine sîntem noi și ce simțim, cine sînt copiii noștri și ce simt ei și ce interese au, iar împreună avem o istorie a atingerii acestor interese cînd avem acea mulțumire și recunoștință după ce am interacționat și am discutat.

Dar nouă nu ni s-a spus niciodată ce este o relație și că trebuie să simțim această plăcere după ce discutăm, și noi, dar și ei după ce discută cu noi. Din contra, nouă ni s-a spus că “tu mereu o să faci ce vrea el, iar el mereu o să se urce în cap și nu o să ai cuvânt în fața lui; sau în genere îți spune să-l bați cu cîteva palme” și în așa cultură am crescut foarte mulți și uneori noi nu reușim să o dezbatem și să o luăm pe alt drum atunci cînd ajungem să educăm copii noștri, pentru că noi altceva nu știm, dar creierul nostru face ce a auzit, văzut.

SCROLL PENTRU DETALII

Detalii despre tot ce vei afla in acest curs:

01 Cum să nu faci ?

Despre metode pe care le folosesc foarte mulți părinți, care NU funcționează decît pe termen scurt, dar dezvoltă o mulțime de traume, frici și dureri.

02 Cum să nu faci ?

Alte metode, și mai dezastruoase, care suntem tentați să le folosim, dar care aduc consecințe foarte grave. Aici cel mai mult o să vorbim despre pedepse, de ce ele nu funcționează, care pot fi cosecințele și de ce nu recomand să le folosiți.

În total sunt 9 metode care ucid stimă de sine a copilului, sting încrederea copiilor în ei și în noi, și rează relații bolnăvicioase pline de lupte.

03 Nevoile Copiilor

 Care sunt nevoile copiilor și cum să reușim să le satisfacem corect, cu dragoste necondiționată și cu înțelegere în fiecare zi.

Cunoscîndu-le, veți înțelege mult mai mult copiii voștri, veți reuși să evitați conflictele, traumele și relațiile dezechilibrate. Și chiar, veți fi mult mai înțelegători cu toți oamenii din jurul vostru și cu voi înșivă (pentru că pînă la urmă, toți oamenii de pe această planetă au necesitatea că aceste nevoi să fie satisfăcute în fiecare zi.

04 Tehnici care funcționează

11 la număr

Copiii noștri merită răspunsuri directe și sincere din partea noastră ca să înțeleagă lumea în care trăiesc, binele, răul și echilibrul. Iar pentru a dezvolta o disciplină sănătoasă ca să-i respecte pe ceilalți și pentru ca să fie și ei respectați, obiectivul cel mai important este disciplina internă, stima de sine, încrederea în sine și bucuria de a coopera. 

Aici o să gășiți 11 tehnici care sigur funcționează. FIecare tehnică este explicată cum funcționează si cum va ajută.

05 Care este misiunea parinților?

De multe ori în familiile noastre apar conflicte din cauza că noi părinții nu înțelegem exact care este misiunea noastră, atît între părinți și copii, cît și între soț și soție. E foarte ușor să ne abatem și să o lumă pe drumuri greșite, noi foarte des ne conducem după stereotipuri, convingeri false, cu care ne-au hrănit toată viață prin comportamentele și cuvintele rostite de profesori, părinți, bunei, prieteni, societate despre noi sau alți oameni.

Noi după astfel de șabloane ne conducem toată viață, și nici nu putem înțelege de ce relația noastră cu copii noștri nu este frumoasă? De ce suferim ? De ce ei suferă în relația noastră? Fac totul corect sau ?

06 Dragostea de mama, dragostea de tata, dragostea de parinte

Fiți părinții care mereu vorbiți din poziția “copilul meu este deștept, el are acces la multe resurse, iar eu pot să-i ofer o mulțime de lucruri” și ca un adevărat îndrumător mereu să vă gîndiți ce ii puteți oferi mai bun. 

07 Mindfulness

Meditații atît relaxante cît și pline de implicare care va promit că o să va aducă multă calmitate, dragoste de sine, bucurie, conștientizări care o să va ajute să funcționați altfel.

Dupa ce urmezi acest curs:

  • o să descoperi care este misiunea principala a părinților
  • o să identifici tehnicile distructive care nu funcționează, dar dezvoltă traume
  • o să descoperi tehnicile pe care le poți folosi, pentru că funcționează pe termen lung
  • o să povestim despre dragostea de mama, dragostea de tată
  • o să creezi un spațiu sigur și călduros în familia ta
  • o să oferi iubire necondiționată cu ușurință și multă multă dăruireo să înțelegi mai bine ce simte copilul tău
  • o să descoperi cum poți contribui la dezvoltarea stimei de sine și încrederii in sine a copilului tău
  • o să descoperi acele nevoie de care depinde copilul tău, și de ce este necesar să le satisfaci în fiecare zi
  • o să devii tu cel mai bun părinte pentru copilul tău
  • vei contribui la dezvoltarea celei mai bune versiuni a copilului tău

Pentru cine este acest curs

Părinți și viitori părinți

Copilul nu are nevoie de părinți perfecți, dar merită să devii cel mai bun părinte care poți fi pentru copilul tău.

Educatori, profesori,directori de grădinițe.

Părinții au cel mai important rol în viață copiilor, dar un rol foarte important îl au și toți profesorii din viață. Primii dascăli sunt cei care pot determina dragostea de a învață și dorința de cunoaștere.

Pentru toți oamenii care vor să creeze relații frumoase

Toate tehnicile din Parenting sunt absolut fenomenale pentru că ele pot fi aplicate mereu, dar mereu, în oricare tip de ralații. Nu doar părinte-copil, dar și: profesor-copil, relația de cuplu, relații de prietenie, relația dintre noi acum adulți cu părinții noștri.

Ai grijă de sufletul copilului tău! Încearcă să faci așa încât copilul să simtă lîngă tine siguranță și multă iubire. Dacă îmi permiți, eu te pot ajuta. Totul este posibil, chiar și atunci cînd crezi că "nu mai poți".

POSTĂRI PE INSTAGRAM DESPRE PARENTING